Josef „Pepa" Nejedlý: VŠELIJAKÝ PÍSNIČKY

25.02.2011 18:00

Čestným hostem na letošní Výroční členské schůzi byl také jeden ze zakládajících členů naší územní skupiny IPA a její dlouholetý kronikář Pepa Nejedlý, který se dostavil i se svou kytarou, na kterou nám zahrál pár kousků ze svého nového CD "Všelijaký písničky".

CD Obsahuje písničky: Jarní Romance, Že tě nemám ...,Čas letí (hudba : americký tradicional), Moje svatý místa, Smirno !!, Já se těšil domů, Ukradli mi kolo !, Třeboňská lázeňská (hudba: Mistr Karel Vacek), Nebeský muzikanti, Anglická křídla, Poslední májka, Kytara, Indiánská „ukolébavka", Motýlkům, Hradecká.

Doufám, že se na mě Pepa nebude zlobit, když zde pro zájemce zveřejním na něho kontakty, vyslovím přání, aby takovýchto setkání bylo v budoucnu podstatně více a uveřejním níže jeho předmluvu z bookletu představeného CD.
 

Vážení posluchači, milí přátelé a kamarádi,


Už je to hodně dávno, co jsem uložil housličky do futrálu a začal se přetahovat o kytaru s mojí sestrou Maruškou. Zavinili to čtyři kluci z Anglie a říkali si The Beatles. Tohle sladký dřevo jsem už z ruky nepustil. A tak můj docela pestrý muzikantský život začal pěkně odsejpat mezi šesti i devíti strunami. Začalo to bigbítem, pak přišla country, folk a tak různě a všelijak. První písničky jsem začal vymýšlet na keramické průmce v Bechyni, pak u vínka na Moravě a zase u nás doma Táhne se to se mnou až dodnes - a dobře mi tak... Muzika, kytara a zpívání mně pořád hrozně baví a jsem moc rád, že se Vám některé moje baladěnky líbí. Díky milému setkání a šťastné náhodě vzniklo tohle album příběhů a vzpomínek. A znáte to, ty bývají všelijaké(ý) - asi jako tyhle měje písničky

Pěkné dny s muzikou a snad i příjemné poslouchání Vám přeje Pepa Nejedlý

tel.: 607810732, email: nejedly.folk@seznam.cz

—————

Zpět