Na výstavu modelů s kolegou modelářem

19.03.2011 13:00

Naše ÚS IPA pořádá 19.3.2011 (nejen) pro děti našich členů (samozřejmě i nečlenů) návštěvu soutěžní výstavy plastikových modelů letadel, lodí, vojenské techniky a dalších modelářských výtvorů, která proběhne tradičně v Domě dětí a mládeže v Jindřichově Hradci.
Výstavu pořádá Klub plastikového modelářství Jindřichův Hradec a jelikož vystavovatelem je i náš kolega „Ipák“ Peťa Štěpánek, máme jedinečnou příležitost využít jeho nabídky provést zde naši výpravu a stát jejím odborným průvodcem, který nám rád všechno osvětlí. A že jsou tam prý každoročně k vidění opravdu nádherné kousky !!!
Sraz zájemců bude dne 19.3.2011 v 13.00 hod. před budovou ÚO PČR Jindřichův Hradec.
Dle ujištění našeho průvodce je tato výstava určena nejen dětem, ale rozhodně i dospělým, kteří si ještě nezapomněli hrát. Velmi dobrou úroveň vystavovaných modelů zaručuje i fakt, že mnoho členů Klubu plastikového modelářství z Jindřichova Hradce získalo se svými výtvory různá ocenění na celorepublikových soutěžích.
Není mnoho příležitostí, kdy jsou tyto nádherné modely takto pohromadě vystaveny veřejnosti a to ještě s odborným výkladem jednoho z tvůrců.

—————

Zpět