II. ples IPA

05.11.1994 19:00

z kroniky ...

No, přišel dlouho toužebně očekávaný den, sobota, 5.XI.94, kdy policisté našeho okresu zaplnili sál sokolské Střelnice, kde úderem 19.00 hodiny byl slavnostně zahájen II. IPA bál. Za MěU J.Hradec přítomné pozdravil zást. starosty p. Pavel Pavlovský. - A pak začal "maratón", který skončil v 6. hodin (ráno)

Vše začalo už v předsálí, kde lékař, městský dráb a sličná asistentka Martina prováděli nezbytnou (leč příjemnou!) dezinfekci všech příchozích, zahraničních kolegů (Německo, Rakousko) a sponzorů nevyjímaje. K tomu účelo velmi dobře posloužila tzv. meruňka z palírny JH Firmy Fruko Schulz s.r.o. Nikdo nebyl proti a tak záhy přišlo na řadu netradiční "předtančení" které předvedli ostří hoši b bílém kimonu pod vedením šéfa Zbyňka Máchy. Shlédly jsme mistrovskou ukázku korejského bojového umění zvoucí název Taekwon-Do. A pak přišla na "plac" Velkopopovická Kozlovka Praha & Eda Hrubeš. Co dodat ? Byli jako vždy perfektní !

Když dohrála Kozlovka, začala pracovat elitní skupina jejímž úkolem bylo rozhodit (za úplatu) lístky do bohaté tomboly - což se podařilo.

Poté nastoupila kapela, která zvedla od stolu všechny přítomné. Byl to Vašek Kriso se svým orchestrem a solistkou Hankou Šimků. Hrálo se, tančilo, zpívalo a nechyběla ani tradiční dražba.

Co říci závěrem ? Věřte, že se náš IPA bál vydařil, že se líbil nejen prezidentovi (usmívá se /na fotce/, je to dobrý!!) ale i všemkolegům, hostům, sponzorům a vůbec nám všem, kterým patřil. Ahoj .. a nashle na III. bále !

 

do kroniky zapsal Josef Nejedlý

—————

Zpět